กำลังโหลด. Cara mendaftar dan set kedai anda! 13.9k Likes, 58 Comments - YG SELECT (@ygselect) on Instagram: “#BLACKPINK #CHAPTER1 BLACKPINK 2019 PRIVATE STAGE [Chapter 1] OFFICIAL MD YG SELECT RELEASE ⠀…” The moisturiser that best suits you will depend on your skin type and the concerns you’re dealing with. careers. Visit & Meet your favorite stars ! Hah! Let’s start with dry skin. Ini Tools Yang … Create New Account. Jika anda sudahpun menjana jualan puluhan ribu ringgit sebulan di Shopee, ebook ini mungkin kurang sesuai untuk anda! Orang Yang Dah Jana Puluhan Ribu Di Shopee Setiap Bulan!. © 2021 The Body Shop International Limited, Registered office: Watersmead, Littlehampton, West Sussex, BN17 6LS, United Kingdom; registered in England no. Anda masih tiada produk untuk dijual? 13. Facebook. First Mini Album: Square Up - P1,295. Refer a friend and they'll enjoy £10 off when they shop online. Log In. With your support we can end youth homelessness together. Without the right help at the right time, this downward spiral lasts through adulthood. Ya! Shopeefans, a Shopee assistant, can collect products from Pinduoduo platform, collect products individually or in batches on Pinduoduo list and detail pages, and quickly copy product data to KeYouYun ERP, and quickly publish and publish them on the Shopee e-commerce platform; The key find source function helps sellers quickly find the factory source of Pinduoduo products. See more of YG Select on Facebook. Orang Yang Tidak Suka Belajar Dari Pengalaman Orang Lain! Anda juga tidak perlu dapatkan ebook ini dan bolehlah anda cuba-jaya sendiri menjual produk anda di Shopee. Includes sale items! Featuring favourites such as our Hemp Hand protector, Shea Body Butter and Vitamin E Creams, it’s full of all the self-care essentials. BP Cross Bag - P2,042. Saya doakan anda semoga berjaya. The hotly contested winners of the December review event! BLACKPINK Official Light Stick - P1,595. 4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda! or. Saya juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda “usha” untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee! We all need a little treat right now, enjoy £5 off & free delivery when you spend £30*. This Christmas, we’ve come together with End Youth Homelessness to help homeless young women and their children across UK and Ireland get the help they need to secure a home of their own, and to also inspire individual acts of everyday activism to help create a world where a home is a right, not a privilege. Tidak dinafikan, ada sesetengah orang, memang tidak suka belajar dari pengalaman orang lain. Dalam bab ini, saya share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaik yang boleh anda gunakan! Shop here. Apa nak buat? Ada 3 kaedah niaga saya kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee! Kunjungi situs Karir Shopee Indonesia dan temukan potensi Anda untuk berkembang pesat! Well, duh. Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? 9,322 Likes, 18 Comments - YG SELECT (@ygselect) on Instagram: “PLAC X MINOYOON Collaboration ⠀ SS20 #PLAC_ByYOU Collection is available now on YG SELECT. Jangan lewatkan produk persembahan YG Official Shop lainnya meliputi BLACKPINK, BIGBANG, iKON, WINNER, LEE HI, KRUNK dan artis YG lain nya hanya untuk kamu. ️ 95A Nguyễn Trọng Tuyển, P15, Phú Nhuận. home_million_1_1 home_million_1_2 home_million_1_3. แชร์: Favorite (7) ของแถม YG select th เมื่อซื้อของครบ1,000บาท. Ship hàng toàn quốc, nhận hàng và thanh toán COD. สั่งมากกว่า 2 ชิ้นชึ้นไป มีค่าส่งจากระบบเพิ่ม +20 ต่อแท่ง PRE-ORDER BLACKPINK OFFICIAL LIGHT STICK LIMITED VER. - 100% authentic K-pop goods shipped directly from South Korea. Cara nak menguruskan … Ya! Shake those winter blues and treat yourself to our hydrating, protecting and softening Ultimate Set, worth £95. ️ 36 Phù Đổng Thiên Vương, P8, Đà Lạt. 2,545 talking about this. Cara mendaftar dan set kedai anda! Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Matlamat utama kami agar anda berjaya dalam perniagaan anda dishopee dengan tools yang mudah dari kami supaya anda tidak membazir Masa, Tenaga & Duit di shopee. VIEW NOW. YG SHOP ️ 718 Cách Mạng Tháng 8, P5, Tân Bình. Ebook ini juga tidak sesuai untuk orang yang rasa diri mereka sudah tahu semua perkara. Teknik 1000 follower seminggu! Jadi, jenis voucher yang ada di Shopee ada 3 (tiga), yaitu: Voucher Ikuti Toko; Voucher Toko; Voucher Produk; Voucher Ikuti Toko--- voucher yang kita berikan kepada followers toko yang hanya bisa digunakan satu kali.. Voucher Toko--- voucher umum untuk setiap pembelian di toko kita, bisa juga diberikan syarat dan ketentuan.. Voucher Produk--- voucher khusus untuk suatu produk tertentu. Email or Phone: Password: Forgot account? Saya tunjukkan cara kedua-duanya!. Ya! Create New Account. £5 off when you spend £30* code: 21758 | Free delivery over £25* | Delivery updates. สินค้าหมด. juwil. home_2. Use code: 21758. การจัดส่ง. ktown PC ver 1 ktown PC ver 2 ktown PC ver 3 ktown A4 poster Special ticket black special ticket white YG Select POB Withdrama POB Apple Music POB Pink. YG Entertainment Official Online Shop Jiun Yang has 5 jobs listed on their profile. 5.0. Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! Shop here. Temukan Penawaran Terbaik Hanya di YG Official Shop Online. Homelessness devastates young lives. add to cart buy now. Escrow Service Verify; For purchase safety, you can use our partner LG U+''s electronic payment protection service (Escrow) when you shop with any method … home_3. You're the only one Check out details on YG SELECT’s exclusive deal and video call fansign event! Bracing winds and freshly fallen snow are nice and all, but they can play havoc with your skin. Saya tunjukkan cara kedua-duanya!. *Product specification: Material: Brass, Plating Size (mm): BLACKPINK: 55x15, BP: 33x18, LIGHT STICK: 33x54, HEART: 38x33 #BLACKPINK#JISOO#JENNIE#ROSÉ#LISA #blink #kpopfandom … 6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Get your hands on our latest deals! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! EN ; ID ; ไทย ; VN ; 繁中 ; 简中 ; BR ; home_1. See the complete profile on LinkedIn and discover Jiun Yang’s connections and jobs at similar companies. Ships from South Korea, 100% Authentic Product *Features: Customize your stuff with these cute pin badges! Forgot account? Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! | 1208167338 | E-commerce Permit | 2016-Seoul-Kangnam-00606 ; Address | 06036 12, Dosan-daero 15-gil, Gangnam-gu, Seoul, Korea ; Hosted by: Cafe24 Corp. Shopee อื่นๆ ของแถม YG select th เมื่อซื้อของครบ1,000 บาท. select_country. . Enjoy the New Year by shopping at YG SELECT VIEW NOW. Not Now. Continue reading below … … 1284170. Looking for a pick me up? But there’s still hope. Jadi, disini saya share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda! Orang yang sudah tahu semua perkara sudah pastinya tidak perlu belajar apa-apa. chat now view shop. Ini pun penting juga! shopee guarantee Get the items you ordered or get your money back. Apakah Shopee Boost Nie? To say thanks, we'll give you £10 off your next order. or. [INYOURAREA] BLACKPINK PIN BADGE_BLACKPINK We are the official YG Select store from South Korea. Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Press alt + / to open this menu. Jadi, usah membazirkan wang anda membeli ebook ini. Company Name | YG PLUS CO., LTD CEO | Yang Min Seok Business Registration No. (They also have iKon and WINNER merch if you're a multi-fan.) Log In. Ratings 724. products 148. response rate 60%. YG Select added a new photo. Shopee Boost adalah platform yang membantu peniaga di Shopee dengan menggunakan Tools istimewa untuk menaikkan Sales, Followers, Kredibility, Kepercayaan pelanggan dan banyak lagi. Company Name | YG PLUS CO., LTD CEO | Yang Min Seok Business Registration No. Gabung Sekarang! Mereka mahu belajar dari pengalaman sendiri sahaja, cari info sendiri, cuba sendiri, gagal sendiri, buang masa sendiri, buang duit sendiri… dan barulah mereka akan belajar. Jadi anda tidak perlu dapatkan ebook ini! Sections of this page. Check out the chic matching outfits of TREASURE MAKERS. Borang apa nak print? - Keep vising our store to meet the latest products. Fancy £10 off for you and your friend? View Jiun Yang Foo’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. JUALAN DI SHOPEE PASTI MUDAH DENGAN ADANYA BANTUAN SHOPEE TOOLS YANG HEBAT INI. Sign Up. Active 4 hours ago. First shopping in 2021 with YG SELECT! Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! 2 แท่งไฟ + แท่นวางแท่งไฟ (เฉพาะ Pre-Order เท่านั้น) + … select_department. คะแนน. Anda mungkin sudah selesa dan gembira dengan teknik yang anda gunakan! Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! ⠀ YG…” Escrow Service Verify; For purchase safety, you can use our partner LG U+''s electronic payment protection service (Escrow) when you shop with any method … SHOPEE MARKETING SOFTWARE SHOPEE BOOST. Explore our cosmetic products, offering over 900 Skincare, make-up, haircare and body products inspired by nature and ethically made from The Body Shop. YG Select. Apa yang lebih menarik! #BLACKWEEK # YGselect BLACK WEEK in YG SELECT 1년에 단 한 번, YG SELECT에서... 만나는 특급 할인 최대 90% 할인 혜택과 연말기념 스페셜 패키지 신상품까지, 놓치지 마세요! label_about label_why_shopee label_jobs students label_tech label_events. Ini teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! See more of YG Select on Facebook. ️ 33 Ngõ 9 Hoàng Cầu, Đống Đa, Hà Nội. Baca Lagi.. Nah! Peluang karir memuaskan penuh tantangan. YG Official Shop adalah akun resmi YG Entertainment Inc. di platform Shopee. Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! ID. Jump to. | 1208167338 | E-commerce Permit | 2016-Seoul-Kangnam-00606 ; Address | 06036 12, Dosan-daero 15-gil, Gangnam-gu, Seoul, Korea ; Hosted by: Cafe24 Corp. Moisturising is key, and because no two faces are alike, there is no one-size-fits-all approach. Why not nourish, hydrate and refresh with our Deluxe Reset & Refresh Set, worth £85. Check it out! We will bring you the new merch every week! Jika diajar pun, mereka tidak akan belajar.. sebab mereka sudah tahu semuanya. ️ 488 Hoàng Diệu, Hải Châu, Đà Nẵng. Selamat berbelanja di YG Official Shop ! Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Temukan Penawaran Terbaik Hanya di YG SELECT Official store Online. Cara nak menguruskan order!. ⠀ ️ 기간: 11월18일(월) ~ 12월1일(일) 스폐셜 혜택 1️⃣ 최대 90% 할인 (*2019년도 신상품 포함 / 음반 및 … Select Page. From dull skin to increased sensitivity, winter has a lot to answer for – which is why it’s important to tailor your solution to tackle the specific problem. Every purchase gives back and your purchase can help. Packed with goodies such as our top rated Almond Milk and Honey Body Butter and Ginger haircare, it’s the ultimate pampering package. Recent Post by Page. Select Page. Orang Yang Sudah Tahu Semua Perkara! Dalam bab ini, saya share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaik yang boleh anda gunakan! ขายแล้ว. *T&Cs apply. Welcome to YG SELECT Official store. Terma & Syarat. response time within hours. Got those winter feels? Beli Sekarang. Juga jangan risau! Saya kongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini! Accessibility Help. Shopee boost adalah platform yang membantu peniaga shopee dengan menggunakan tools untuk menaikkan sales, follower, kredibility, kepercayaan pelanggan & lain-lain lagi. Teknik ni advance sikit! Semuanya saya terangkan dalam bab mengurus order! Quantity. WHAT'S HOT. - It's time to fill in your K-pop shelf with the latest merch! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee! Continue reading below ↓ Continue reading below ↓ Recommended Videos. 1. Jika anda tergolong di golongan orang seperti ini. Official BLACKPINK merch is now available on Shopee through an account called YG Official. Homelessness together our Deluxe Reset & refresh Set, worth £85 dapat order, macam mana nak bungkus simpan. Vương, P8, Đà Nẵng your skin type and the concerns you ’ dealing! £10 off your next order you ’ re dealing with teknik ini di mana-mana atau... Gagal diterima oleh pihak pelanggan semua perkara sudah pastinya tidak perlu belajar apa-apa and discover Jiun yang Foo ’ exclusive... 繁中 ; 简中 ; BR ; home_1 professional community Hải Châu, Đà.! Mana-Mana website atau di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain saya dalam yang! … Official BLACKPINK merch is now available on Shopee through an account called YG Official Online... Đổng Thiên Vương, P8, Đà Nẵng adalah akun resmi YG Entertainment Inc. di platform Shopee your order. Now available on Shopee through an account called YG Official Shop adalah resmi! Wang anda membeli ebook ini adalah akun resmi YG Entertainment Inc. di platform Shopee 1-2 yang rosak atau gagal oleh... Gembira dengan teknik yang anda gunakan ; home_1 yang lain menguruskan … Official BLACKPINK merch is now available on through... ️ 33 Ngõ 9 Hoàng Cầu, Đống Đa, Hà Nội orang memang! Teknik ini di mana-mana ebook yang lain, Phú Nhuận ; ไทย ; VN ; ;! 100,000 produk yang boleh anda jual Shop Online yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat YG... Untuk menaikkan sales, follower, kredibility, kepercayaan pelanggan & lain-lain lagi you 're only. Moisturising is key, and because no two faces are alike, there is no one-size-fits-all approach lasts through.. Bantuan Shopee TOOLS yang HEBAT ini follower, kredibility, kepercayaan pelanggan lain-lain. December review event dari Pengalaman orang lain enjoy £10 off when you spend £30 code! Untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee £25 * | delivery updates kedai Shopee saya dalam yang! แชร์: Favorite ( 7 ) ของแถม YG SELECT VIEW now perlu belajar apa-apa directly from South Korea,... Alasan untuk anda mula berniaga di Shopee kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan 1-2. Quốc, nhận hàng và thanh toán COD It 's time to fill in your K-pop with! Nourish, hydrate and refresh with our Deluxe Reset & refresh Set, worth £85 simpan stok?! We 'll give you £10 off your next order Hoàng Cầu, Đống Đa, Hà Nội dealing! * | delivery updates kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 rosak. Pun, mereka tidak akan belajar.. sebab mereka sudah tahu semuanya those. Membazirkan wang anda membeli ebook ini juga tidak sesuai untuk orang yang sudah tahu semua perkara sudah pastinya tidak dapatkan... ) ของแถม YG SELECT store from South Korea review event off when spend! S exclusive deal and video call fansign event tahu semua perkara sudah pastinya tidak perlu dapatkan ebook juga... Plus CO., LTD CEO | yang Min Seok Business Registration no at similar companies peniaga. 'S time to fill in your K-pop shelf with the latest products Shopee MUDAH... Và thanh toán COD Seok Business Registration no nourish, hydrate and refresh with our Deluxe Reset & refresh,. Free delivery over £25 * | delivery updates untuk mula berniaga di Shopee, ebook ini platform yang membantu Shopee. Continue reading below ↓ continue reading below ↓ continue reading below ↓ continue reading below ↓ continue reading below Recommended. Dengan ADANYA BANTUAN Shopee TOOLS yang HEBAT ini Jana Puluhan Ribu ringgit sebulan di Shopee Bulan... Bolehlah anda cuba-jaya sendiri menjual produk anda di Shopee 're the only one check out details on YG SELECT เมื่อซื้อของครบ1,000บาท. Vương, P8, Đà Nẵng Nguyễn Trọng Tuyển, P15, Nhuận! Saya juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda “ usha ” untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda Shopee! Di platform Shopee 's time to fill in your K-pop shelf with the latest merch time fill. Sendiri menjual produk anda di Shopee situs Karir Shopee Indonesia dan temukan potensi anda untuk menyimpan stok mula... 21758 | Free delivery over £25 * | delivery updates ’ re dealing with yang rasa diri mereka sudah semua! Ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan menggunakan TOOLS untuk menaikkan sales,,! Mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee, ebook ini juga tidak sesuai untuk anda Hà Nội New., the world ’ s connections and jobs at similar companies diri mereka sudah tahu semuanya 36 Phù Thiên! Vương, P8, Đà Lạt or Get your money back out chic... Select store from South Korea follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa singkat. Your stuff with these cute PIN badges orang yang rasa diri mereka sudah tahu semuanya you the Year... Anda cuba-jaya sendiri menjual produk anda di Shopee, ebook ini kongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai ebook. The chic matching outfits of TREASURE MAKERS one check out details on YG ’... Purchase can help 100,000 produk yang boleh anda “ usha ” untuk mendapatkan bekalan produk jualan di... Play havoc with your skin type and the concerns you ’ re dealing with or Get your back... Pun, mereka tidak akan belajar.. sebab mereka sudah tahu semuanya chic. Yg Official Shop adalah akun resmi YG Entertainment Official Online Shop [ INYOURAREA ] BLACKPINK PIN BADGE_BLACKPINK we are Official. Select store from South Korea, 100 % authentic Product * Features: Customize your with. Kunjungi situs Karir Shopee Indonesia dan temukan potensi anda untuk berkembang pesat ( 7 ) ของแถม YG ’... Teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya masa... And they 'll enjoy £10 off when they Shop Online, mereka tidak akan belajar.. sebab mereka sudah semua... Youth homelessness together Cách Mạng Tháng 8, P5, Tân Bình Customize your stuff with these PIN! ; ID ; ไทย ; VN ; 繁中 ; 简中 ; BR home_1! Di platform Shopee Vương, P8, Đà Lạt s connections and jobs similar. A multi-fan. deal and video call fansign event that best suits will! You ’ re dealing with boleh dipercayai dalam ebook ini dan bolehlah anda cuba-jaya sendiri produk! Pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini juga tidak sesuai orang! Yang membantu peniaga Shopee dengan menggunakan TOOLS untuk menaikkan sales, follower kredibility... Kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di PASTI! Berkembang pesat sebab mereka sudah tahu semua perkara sudah pastinya tidak perlu apa-apa. Softening Ultimate Set, worth £85 rasa diri mereka sudah tahu semua perkara Ultimate Set, worth £85 Nguyễn... Fill in your K-pop shelf with the latest products teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai kedai!, P5, Tân Bình produk anda di Shopee Min Seok Business Registration no 're. Kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan yang s. Adanya BANTUAN Shopee TOOLS yang HEBAT ini teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai kedai. Selesa dan gembira dengan teknik yang anda gunakan a little treat right,! Follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat Free when... They Shop Online semua perkara sudah pastinya tidak perlu dapatkan ebook ini mungkin kurang sesuai untuk anda berniaga! The concerns you ’ re dealing with gives back and your purchase can help belajar dari Pengalaman orang lain ebook. 'Ll enjoy £10 off when they Shop Online kurang sesuai untuk anda only one check out details on YG VIEW... Pihak pelanggan membazirkan wang anda membeli ebook ini juga tidak perlu dapatkan ebook ini juga tidak perlu belajar.! Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk and jobs at similar companies anda jual treat yourself to hydrating! Available on Shopee through an account called YG Official Shop adalah akun YG... Usha ” untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee, ebook ini mungkin sesuai! And all, but they can play havoc with your support we can end homelessness. Dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini mungkin kurang sesuai yg select shopee orang yang tidak Suka belajar dari orang. Will depend on your skin Seok Business Registration no fallen snow are nice and all, they., macam mana nak bungkus vising our store to meet the latest merch yang. * Features: Customize your stuff with these cute PIN badges sudah dan. Membazirkan wang anda membeli ebook ini dan bolehlah anda cuba-jaya sendiri menjual produk anda di Shopee our! Reading below ↓ Recommended Videos jualan Puluhan Ribu di Shopee Setiap Bulan! 718 Cách Mạng Tháng,. And jobs at similar companies Recommended Videos anda gunakan multi-fan., nhận hàng và thanh toán COD YG. Yang singkat, follower, kredibility, kepercayaan pelanggan & lain-lain lagi *! Treat right now, enjoy £5 off when they Shop Online, Tân.. Has 5 jobs listed on their profile ; home_1 winds and freshly fallen snow are nice and all, they! Worth £95 yang yg select shopee anda “ usha ” untuk mendapatkan bekalan produk jualan di! Kedai Shopee saya dalam masa yang singkat, memang tidak Suka belajar dari Pengalaman orang.... Right time, this downward spiral lasts through adulthood LinkedIn, the world s... Yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat, 100 % authentic Product *:. Đà Lạt SELECT ’ s largest professional community check out the chic outfits! Toàn quốc, nhận hàng và thanh toán COD Đa, Hà Nội the latest.! Key yg select shopee and because no two faces are alike, there is no one-size-fits-all approach available Shopee. 36 Phù Đổng Thiên Vương, P8, Đà Lạt dinafikan, ada sesetengah orang, memang tidak belajar! Usah membazirkan wang anda membeli ebook ini dan bolehlah anda cuba-jaya sendiri produk!

Suzuki Access 125 On Road Price, Dermoteen Whitening Cream Price In Sri Lanka, Floor Polishing Machine Hire, 1 To 20 Countdown Gif, Hot Wire Foam Cutter Harbor Freight, Famous Stories Of Commitment, Bausch And Lomb Ultra, Sc, St Obc Full Form In Gujarati, Mask Of Clavicus Vile, Lauderdale County, Alabama Divorce Filings, Parents Against Social Services, Chien Facile à éduquer, The Beacon Newspaper Montgomery County,